| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
İşyeri tanıtımı ve ilgili sektörün tanıtımı
|
|
|
| 2 |
Çalışma birimi tanıtımı
|
|
|
| 3 |
İşyerindeki üretimler, kalite kontrol ve test yöntemleri
|
|
|
| 4 |
İşyerindeki üretimler, kalite kontrol ve test yöntemleri
|
|
|
| 5 |
İşyerindeki üretimler, kalite kontrol ve test yöntemleri
|
|
|
| 6 |
İşyerindeki üretimler, kalite kontrol ve test yöntemleri
|
|
|
| 7 |
İşyerindeki üretimler, kalite kontrol ve test yöntemleri
|
|
|
| 8 |
İşyerindeki üretimler, kalite kontrol ve test yöntemleri
|
|
|
| 9 |
İşyerindeki üretimler, kalite kontrol ve test yöntemleri
|
|
|
| 10 |
İşyerindeki üretimler, kalite kontrol ve test yöntemleri
|
|
|
| 11 |
İşyerindeki üretimler, kalite kontrol ve test yöntemleri
|
|
|
| 12 |
Staj raporunun teslimi
|
|
|
| 13 |
Staj raporunun sunumu
|
|
|
| 14 |
Değerlendirme
|
|
|