|
|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
ATA101
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
DOY101
|
Dijital Okuryazarlık
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB101
|
Matematik 1
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB103
|
Genel Kimya
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB105
|
Gıda İşleme İlkeleri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB107
|
Beslenme İlkeleri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
TBT101
|
Temel Bilgi Teknolojileri I
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
TDL101
|
Türk Dili I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
YDİ101
|
Yabancı Dil: İngilizce I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
ATA102
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB102
|
Matematik 2
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB104
|
Gıda Kimyası
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB106
|
Biyoteknoloji
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB108
|
Gıda Teknolojisine Giriş
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
TBT102
|
Temel Bilgi Teknolojileri II
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
TDL102
|
Türk Dili II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
YDİ102
|
Yabancı Dil: İngilizce II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
GBT207
|
Gıda Biyolojisi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB201
|
Organik Kimya
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB203
|
Laboratuvar Teknikleri 1
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB205
|
Mesleki İngilizce 1
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB209
|
Genel Mikrobiyoloji 1
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTBSEC3YY
|
GTBSEC3YY
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
9
|
3
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
GTB202
|
Analitik Kimya
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB204
|
Laboratuvar Teknikleri 2
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB206
|
Mesleki İngilizce 2
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB210
|
Genel Mikrobiyoloji 2
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB212
|
Hazır Yemek Üretim Teknolojisi
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB224
|
Gıda Biyokimyası
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTBSEC4YY-2AKTS
|
GTBSEC4YY-2AKTS
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
2
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTBSEC4YY-3AKTS
|
GTBSEC4YY-3AKTS
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
GTB301
|
Tahıl İşleme Teknolojisi
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB303
|
Meyve ve Sebze İşleme Teknikleri
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB305
|
Ekonomi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB307
|
Gıda Analizleri 1
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB309
|
Gıda Mikrobiyolojisi 1
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTBSEC5YY
|
GTBSEC5YY
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
6
|
2
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
GTB302
|
Özel Gıdalar
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB306
|
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB308
|
Gıda Mikrobiyolojisi 2
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB310
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB312
|
Yaz Stajı
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Uzaktan
|
|
|
GTBSEC6YY-3AKTS
|
GTBSEC6YY-3AKTS
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTBSEC6YY-4AKTS
|
GTBSEC6YY-4AKTS
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
GTB401
|
Gıda Analizleri 2
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB403
|
Et ve Ürünleri İşleme Teknolojisi
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB405
|
Süt ve Ürünleri İşleme Teknolojisi
|
3+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB407
|
Gıda Ambalajlama İlkeleri
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB409
|
Mezuniyet Tezi 1
|
0+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTBSEC7YY-3AKTS
|
GTBSEC7YY-3AKTS
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTBSEC7YY-4AKTS
|
GTBSEC7YY-4AKTS
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
GTB402
|
Enstrümantal Gıda Analizleri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB404
|
Yağ İşleme Teknolojisi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB406
|
Fermentasyon Teknolojisi
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB408
|
İstatistik
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTB410
|
Mezuniyet Tezi 2
|
0+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTBSEC8YY-3AKTS
|
GTBSEC8YY-3AKTS
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
GTBSEC8YY-4AKTS
|
GTBSEC8YY-4AKTS
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|