Lisansüstü Eğitim Enstitüsü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans - Dersler
Yıl
2025 (2024 GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS)
2023 (2023 GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS)
1.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu
Ders Adı
T+U+L
Zorunlu/Seçmeli
AKTS
Grup Ders Adedi
Öğretim Şekli
DAN801
DANIŞMANLIK
0+1+0
Zorunlu
0
Yüz Yüze
GMS801
UZMANLIK ALAN DERSİ
4+0+0
Zorunlu
6
Yüz Yüze
GMS851
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE YAYIN ETİĞİ
3+0+0
Zorunlu
6
Yüz Yüze
GMSSEÇ-1
GASTRONOMİ TEZLİ YL SEÇMELİ GÜZ DÖNEMİ
3+0+0
Seçmeli
18
3
Yüz Yüze
GMS809
TÜRK MUTFAĞI ARAŞTIRMALARI
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS811
MUTFAK SOSYOLOJİSİ
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS813
COĞRAFİ İŞARET PROJELERİ
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS815
GASTRONOMİ VE POPÜLER KÜLTÜR
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS817
GASTRONOMİDE GÜNCEL KONULAR
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS819
GASTRONOMİ ARAŞTIRMACILIĞI VE YAZARLIĞI
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS821
BESİN ÜRETİMİNDE VE SAKLAMADA YENİ EĞİLİMLER
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS823
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS825
AROMATİK BİTKİLER VE BAHARATLAR
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS827
İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE GÜNCEL KONULAR
2+2+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS829
GASTRONOMİDE ÜRÜN GELİŞTİRME VE DUYUSAL ANALİZ
2+2+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS831
MOLEKÜLER GSTRONOMİ VE FÜZYON MUTFAK
2+2+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
Toplam AKTS
30
2.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu
Ders Adı
T+U+L
Zorunlu/Seçmeli
AKTS
Grup Ders Adedi
Öğretim Şekli
DAN802
DANIŞMANLIK
0+1+0
Zorunlu
0
Yüz Yüze
GMS802
UZMANLIK ALAN DERSİ
4+0+0
Zorunlu
6
Yüz Yüze
GMS806
SEMİNER
0+0+0
Zorunlu
6
Yüz Yüze
GMSSEÇ-2
GASTRONOMİ TEZLİ YL SEÇMELİ BAHAR-2
3+0+0
Seçmeli
18
3
Yüz Yüze
GMS852
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE YAYIN ETİĞİ
3+0+0
Zorunlu
6
Yüz Yüze
GMS810
AKADEMİK YAZIM
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS812
NİCEL ARAŞTIRMALARDA VERİ TOPLAMA VE İSTATİKSEL ANALİZ
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS814
NİTEL ARAŞTIRMALARDA VERİ TOPLAMA VE İSTATİKSEL ANALİZ
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS816
GASTRONOMİ TURİZM GELİŞTİRME YÖNTEMLERİ
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS818
GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS820
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS822
GIDA HAZIRLAMADA YAĞLAR
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS824
DİSİPLİNLER ARASI BAKIŞ AÇISIYLA GASTRONOMİ
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS826
GIDA PAZARLAMASI
3+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS828
GIDA VE ŞARAP SEÇİMİ
2+2+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS830
OSMANİYE MUTFAK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMALARI
2+0+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
GMS832
DÜNYA MUTFAĞINDA YENİ TRENDLER
2+2+0
Seçmeli
6
Yüz Yüze
Toplam AKTS
30
3.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu
Ders Adı
T+U+L
Zorunlu/Seçmeli
AKTS
Grup Ders Adedi
Öğretim Şekli
GMS803
UZMANLIK ALAN DERSİ
4+0+0
Zorunlu
6
Yüz Yüze
GMS807
TEZ ÇALIŞMASI
0+0+0
Zorunlu
24
Yüz Yüze
Toplam AKTS
30
4.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu
Ders Adı
T+U+L
Zorunlu/Seçmeli
AKTS
Grup Ders Adedi
Öğretim Şekli
GMS804
UZMANLIK ALAN DERSİ
4+0+0
Zorunlu
6
Yüz Yüze
GMS808
TEZ ÇALIŞMASI
0+0+0
Zorunlu
24
Yüz Yüze
Toplam AKTS
30
https://obs.osmaniye.edu.tr/oibs/bologna/progCourses.aspx?curSunit=5748&lang=tr
Yükleniyor